Ulaştırma ve Lojistik Yüksekokulu’nun 15. Kuruluş Yıl Dönümü Törenle Kutlandı.

Ulaştırma ve Lojistik Yüksekokulu’nun Avcılar Kampüsündeki binasının yapımını sponsorluk yoluyla üstlenen Uluslarararası Nakliyeciler Derneği (UND) ile imzaladığı protokolün 10., kuruluşunun ise 15. yılı törenle kutlandı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığını temsilen İstanbul Bölge Müdürü Sn. Hamza Demirdelen, Uluslararası Nakliyeciler Derneği Yönetim ve İstişare Kurulu Başkanı Sn. Çetin Nuhoğlu başta olmak üzere UND’nin üst düzey yöneticileri, Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, Türkiye Bilimler Akademisi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Cevar, Yüksekokulun binasının yapımında emeği geçen sektör temsilcileri ve kurulduğu 1999 yılından 2014 yılına kadar ders veren tüm öğretim üye ve görevlilerinin katıldığı törende, “Ulaştırma ve Lojistik Eğitiminin Dünü,Bugünü ve Yarını” temalı bir de panel düzenlendi.

Konuşmacılara, panelistlere, sponsor işletmelere ve öğretim üye ve görevlilere teşekkür edilmesinin ardından, Ulaştırma ve Lojistik Yüksekokulu’nun yapımında çok büyük emeği geçen rahmetli Sn. Serdar Aydıntuğ’un ismi, Yüksekokulu Kütüphanesine verildi.

Katkıda bulunan kişi ve kurumlar ile öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ulaştırma ve Lojistik Yüksekokulu Müdürlüğü

Picture 11 of 11