Export date: Thu Jun 22 14:13:36 2017 / +0000 GMT

Ulaştırma ve Lojistik Ulusal Kongresi

uluk

Değerli Meslektaşlarımız ve Paydaşlarımız,

İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi ve Lojistisyenler Derneği tarafından düzenlenen Ulaştırma ve Lojistik Kongreleri serisi, 26-27 Ekim 2017 tarihleri arasında İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi ev sahipliğinde düzenlenecek olan Ulaştırma ve Lojistik Ulusal Kongresi (ULUK 2017) ile hayata geçecektir.

Her geçen yıl önemi artan tedarik zinciri, lojistik, ulaştırma ve taşımacılık yönetimi disiplinleri hem sektör hem ülkemiz açısından kamu paydaşlarının, işletmelerin ve akademisyenlerin çalışmalarında odak haline gelmiştir.

Kongremizle Türkiye çapında bu alanlarda çalışmalar yapan sektör temsilcilerinin, bürokratların, sivil toplum kuruluşlarının ve akademisyenlerin bir araya getirilmesi amaçlanmaktadır.

ULUK Düzenleme Komitesi, Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi, Depo ve Stok Yönetimi, Ulaştırma ve Kentsel Lojistik, Uluslararası Ticaret ve Gümrük, Lojistik Bilişim Sistemleri ve Modelleme, Lojistik Hukuku ve Taşımacılık Yönetimi konularında bildirilerini sunmak üzere tüm akademisyen, sektör ve STK katılımcılarını ULUK 2017'ye davet etmektedir.

Kongremiz kapsamında bildirilerin sunulacağı eşanlı oturumlara ek olarak özel konu başlıklı oturumlar ve paneller düzenlenecektir. Bildiriler, Türkçe ve İngilizce dillerinde özet ve tam metin olarak kabul edilecektir. Kongrede sunulan bildiriler orijinal; daha önce başka bir kongre ve dergide yayınlanmamış veya değerlendirilmek üzere gönderilmemiş olmalıdır. Kongrede sunulan özet ve tam metin bildiriler elektronik ortamda yayımlanacak, tam metin bildiri sahipleri bildirilerini kongre destekçisi ulusal ve uluslararası hakemli dergilerde de değerlendirebileceklerdir. Ayrıca, Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi, Depo ve Stok Yönetimi, Ulaştırma ve Kentsel Lojistik, Uluslararası Ticaret ve Gümrük, Lojistik Bilişim Sistemleri ve Modelleme, Lojistik Hukuku ve Taşımacılık Yönetimi alanlarında en iyi bildiri ödülleri verilecektir.

Katılımınızı ve katkılarınızı beklediğimiz ULUK 2017'de sizleri İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi'nde ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Sektörün ve akademik dünyanın ortak bir platformda birleşmesini amaçlayan kongremizde görüşmek dileğiyle.

Prof. Dr. Abdullah OKUMUŞ

Kongre Başkanı

Özet Teslim Son Tarihi: 07 Temmuz 2017 Bildiri Gönderimi için linki takip edebilirsiniz.

Post date: 2017-05-31 16:07:23
Post date GMT: 2017-05-31 13:07:23