Fakültemiz Erkek Voleybol Takımı Turnuvada Üçüncülük Derecisine Sahip Oldu

Voleybol Erkek Takımı

Üniversitemiz tarafından düzenlenen fakülteler arası voleybol turnuvasına katılan Fakültemiz Erkek Voleybol Takımı 3.lük derecisine sahip oldu.

Grup maçlarında Hemşirelik, Fen, Sağlık Bilimleri ve İktisat Fakültelerinin her birini set vermeden 3-0’lık skorla geçerek  son 16 takım arasına ismimizi yazdıran takımımız, Son 16 turunda rakibi İşletme Fakültesi’ni de yine set vermeden 3-0’lık skorla yenerek çeyrek finale çıktı. Çeyrek finaldeki rakibi Orman fakültesi’ni yine 3-0 yenerek Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi/Yüksekokulu tarihinde ilk kez yarıfinal oynamaya hak kazandı.

Veteriner Fakültesi’ne 3-1 yenilerek 3.lük maçı oynamaya hak kazanan takımımız, 3.lük maçında ise grupta 3-0 yendiği İktisat Fakültesi’ni yine 3-0 yenerek 3.lük kupasını almaya hak kazandı, böylece Fakülte/Yüksekokul tarihinde ilk kez bir turnuvadan kupa getirme başarısına erişti.

Ulaştırma ve Lojistik Erkek Voleybol  Takımı

• Muhammed Furkan Kuran(KAPTAN)
  • Hasancan Bahadır(KAPTAN)
  • Alim Özkan Yılmaz
  • Batuhan Şahan Aydın
  • Ahmet Burak Cenğiz
  • Utku Akbulut
  • Onurcan Rodoplu
  • Yunus Emre Aslan
  • Ali Kömürcü

Bu süreçte bize en başından beri destek olan Dekan Yardımcımız Yrd. Doç. Dr. Ebru Demirci Hocamıza, takımımızın kurulmasında büyük emek sarf eden mezunlarımızdan Sinan Abanoz’a ve kuruluşundan beri bu güzel mücadeleye katılıp sahada ve tribünde yerini alan tüm arkadaşlarımıza teşekkürü borç biliriz. Umarız büyüklerimizden alıp, emek verip, bir sonuç elde edebildiğimiz bu takımımız bizden sonra gelen arkadaşlarımız tarafından da önemsenip büyür ve bizim üstümüzde bir başarı elde edebilir.

18/05/2017