Güncel Erasmus+ Kazanan Listesi ve İzlenecek Süreç Hk.

ULF | Erasmus+

2017-2018 Yılı Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği için yapılan yabancı dil sınavlarından başarılı olan öğrenciler için tercih ve yerleştirme süreci başlamıştır.

Başarılı olan öğrencilerin listesi, tercih formu, anlaşmalı okullar listesi ve feragat formu aşağıda yer almaktadır.

Erasmus tercih sürecine dahil olabilmek için tercih formunun elle doldurup imzalanarak 27 Nisan 2017 Perşembe mesai bitimine kadar Arş. Grv. Meltem Yavuz’a imza karşılığında teslim edilmesi gerekmektedir. Erasmus hakkından vazgeçmek ve tercih yapmak istemeyen öğrencilerin ise Feragat formunu doldurup yine 27 Nisan 2017 mesai bitimine kadar Arş. Grv. Meltem Yavuz’a teslim etmeniz önem taşımaktadır.

1. 2017-2018 Yılı Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Yabancı Dil Sınavı Sonucuna Göre Başarılı Olan Öğrencilerin listesi için TIKLAYINIZ
  2. Erasmus Tercih Formu için TIKLAYINIZ
  3. Erasmus+ Öğrenim Anlaşmamız Olan Üniversiteler ve Kontenjanları için TIKLAYINIZ
  4. Feragat formu için TIKLAYINIZ