İ.Ü. Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi Kütüphanesi | Kütüphane Kullanım Kuralları

1. Kütüphane’nin kitap muhafaza edilen bölümlerine sadece Fakültemiz mensupları girebilirler.
  2. Fakültemiz mensupları dışındaki kişilere ödünç kitap hizmeti verilmemektedir.
  3. Kitaplara, tüm kütüphane malzemelerine (bilgisayar, masa, sandalye vs.) zarar verildiği tespit edilirse kullanıcı uyarılır, tekrarı halinde kullanıcı kütüphane hizmetlerinden men edilir.
  4. Kütüphanemizdeki öğrenci bilgisayar laboratuarından öncelikleUlaştırma ve Lojistik Fakültesi öğrencileri yararlanır. Bilgisayar sayısının yeterli olduğu zamanlarda diğer kullanıcılar da faydalanabilir.
  5. Öğrenci bilgisayar laboratuarının araştırma amaçlı kullanılması gerekmektedir. Amaç dışı kullanımın tespiti halinde, ilgili öğrenci bilgisayar laboratuarını bir daha kullanamaz.
  6. Kütüphaneye şişelenmiş su dışında hiçbir içecek veya yiyecek getirilemez.
  7. Her türlü kütüphane hizmetinden yararlanılması sırasında, sessiz olunmalı ve diğer kullanıcıları rahatsız edecek davranışlardan kaçınılmalıdır.
  8. Özel eşyaların kütüphanede kaybolması ya da çalınmasının sorumluluğu Kütüphaneye ait değildir.
26/04/2013