Export date: Thu Nov 23 7:40:55 2017 / +0000 GMT

Öğrencilerimiz Ödül Aldı

Lojistik Derneği (LODER) ve sektörün önde gelen işletmeleri arasında yer alan Mars Logistics işbirliği ile düzenlenen 12. Üniversitelerarası Lojistik Vaka Yarışması'nı, Yüksekokulumuzu temsil eden öğrencilerimiz Ebrar Başköylü, İnanç Duman ve Bener Tezgel'den oluşan ekip kazanmıştır. 1 Haziran 2015 tarihinde Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu Çubuklu Kampüsü'nde gerçekleştirilen final oturumunda, bir otomotiv işletmesinin tedarik zinciri yönetiminde yaşanan bir problemin çözümüne yönelik olarak tasarladıkları final sunumunu başarıyla sonuçlandıran ekibimiz, kazandıkları birincilik ödülünü, aynı günün akşamında Limak Eurasia Oteli'nde törenle almıştır.

Araştırmacı, meraklı ve yaratıcı gençlere fikirlerini aktaracağı bir ortam oluşturmak, sektörün sorunlarını üniversite öğrencilerine aktarmak, üniversite öğrencilerinin vaka çözümleme becerilerini geliştirmek amacıyla düzenlenen yarışmaya üç farklı kategoride, 65 farklı üniversiteden 200 farklı ekip katılmıştır. Program adında lojistik sözcüğü yer alan lisans ve dört yıllık yüksekokul öğrencilerinin yer aldığı birinci kategoride yarışan öğrencilerimiz, Prof. Dr. Ömer Baybars Tek, Prof. Dr. Tunçdan Baltacıoğlu, Prof. Dr. Mehmet Tanyaş, Prof. Dr. Gülçin Büyüközkan, Prof. Dr. Okan Tuna, Prof. Dr. Birdoğan Baki, Doç. Dr. Turan Paksoy, Doç. Dr. Elif Kongar, Doç. Dr. Zafer Acar ve Doç. Dr. Köksal Hazır'ın yanı sıra sektörün üst düzey yöneticilerinin bir kısmının da yer aldığı jüri tarafından başarılı bulunmuş ve kategorisinde birincilik ödülünü kazanmıştır.

Ödül kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyor; yaşamları boyunca daha nice başarılar diliyoruz.

Yüksekokul Yönetimi

dül-I